Uncategorized

My namesake Boutique handtassen en fashion Accessories

teenager choosing bikini in store - boutique  stockfoto's en -beelden

Mijn naamgenoot boutique handtassen en modeaccessoires is waar ik echt van hou om te winkelen. Ik prijs mezelf gelukkig omdat ik in de beste buurt van de stad woon. Ik heb flexibele uren en verlaat mijn boetiek ruim voordat de winkels sluiten, zodat ik kan profiteren van hun vroege sluiting. Ik vind het leuk om de ochtend door de boetiek te dwalen en alles te bekijken wat ik kan.

Mijn twee favoriete stukken zijn de navel portemonnees. Ik hou gewoon van hun ronde en toch ontspannen stijl. En dan is er nog de nachtjapon voor jonge dames van de Str Leslie, een van de beste in de winkel. De nachthemden zijn gebloemd en hebben geschulpte borduursels.

Ik hou ook erg van de uit- en hemdtopjes. Ik vind ze erg comfortabel en tegelijkertijd zien ze er erg fashionable uit. Ik ga meestal dingen passen als ik in de boetiek ga en het repareren als ik naar buiten kom.

Er zijn ook heel schattige laarzen, sneakers en soms gewoon schoenen. Ik ben dol op schoenen en ik pas altijd dingen aan wanneer ik maar kan. Ik neem ze nooit mee voor een rondje in de winkel of in het winkelcentrum. Ik heb meestal altijd haast. Aan de andere kant, misschien heb ik niet altijd haast, maar ik moet wel meer kleren aantrekken voordat ik naar mijn werk ga.

Enkele van mijn favoriete couponbestemmingen zijn aturs-winkels, dollarwinkels en tweedehandswinkels. Ik woon in de buurt van een paar van hen. Soms kan ik een echt koopje vinden in de dollarwinkel. Ik controleer altijd de koopwaar als ik iets koop om te zien of het iets is dat lang meegaat. Dan gooi ik de consignatielabels weg. Als ik ergens geen interesse in heb, ga ik het niet in een consignatiebak doen.

Ik sta erom bekend dingen te kopen bij garageverkopen. Soms vind ik deals die ik gewoon niet kan doorgeven. Ik heb ook willekeurig dingen kunnen kopen van willekeurige mensen. Ik heb veel geluk bij garageverkopen, want meestal beginnen ze net dingen in blik te krijgen. Maar ik heb een aantal hele leuke dingen gevonden door gewoon langs de omtrek van de garage te lopen.

Kringloopwinkels zijn ook goede plekken om uit te checken. Je vindt er speelgoed, kleding, boeken, meubels, apparaten, huishoudelijke artikelen, gereedschap en zelfs de nieuwste wasmachine. Ik hoef mijn man niet naar de plaatselijke kringloopwinkel te rijden om een ​​nieuwe wasmachine en droger voor me te kopen. Ik vond een nieuwe wasmachine en droger in de post.

Harrod's is mijn favoriete ontvangerswinkel. Ik heb een ontvangstbewijs voor elk item dat ze verkopen. Als ik vind dat het niet kapot is, bel ik ze en ze repareren het. Ze hebben een bon met de naam en het modelnummer erop. Ik bel altijd en controleer of het werkt. Dit is vooral goed om te doen als ik het voor een slechte prijs heb gekocht.

Ik kijk altijd in het gedeelte met winkelbonnen. Er zijn meerdere categorieën uitgeprint. Soms vind ik een coupon die ik gewoon niet kan missen. Ik kan niet geloven hoeveel ik uitgeef aan kabeltelevisie, telefoondiensten, woninginrichting en andere dingen. Soms kan ik een coupon krijgen voor een artikel dat ik net heb gekocht.

Ik hou van winkels met veel bezoekers. Het laat zien dat ik een goede smaak in mensen heb. Ik kan sommige dingen die ik zie niet geloven. Ik zie nooit plasma-tv's in een kringloopwinkel. De andere dingen die ik zie komen rechtstreeks uit de discountwinkel. De echte schatten zijn de dingen die worden weggegooid omdat mensen ze niet kunnen accepteren.

Bij de juwelier koop ik gouden of zilveren sieraden. Ik heb verkeerd gesproken. Ik bedoelde titanium te zeggen, maar het zag er allemaal glanzend en glanzend uit. Ik vond de naam pakkend, maar nu kent iedereen het als theta titanium. Ik kocht een dressoir dat eruitzag alsof het permanent was gemaakt door een tapijtmachine. voor $ 65 kreeg ik een koopje. Een van de leukste dingen van die winkel is het attente personeel. Ze zien je kijken en vragen je om nog een keer terug te komen. Dan geven ze je korting! Ik winkel er vaak.

Laatst was ik aan het winkelen voor een fiets. Er waren een paar theelichtjes, de ene een beetje paars en de andere een sprankelend zilveren. De winkelier vroeg me naar welke maat ik op zoek was. Omdat ik buitenshuis werk, ben ik alleen op zoek naar stoere dingen. Hij liet het open genoeg om mijnip te passen. Ik kreeg koude rillingen toen ik de winkel verliet met een korting van $ 4,00.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *